Влезни и Разбери:)

 

 
Рейтинг: 3.00
(582)
RedShark
Onlline Film`s
Свали си Музика
Онлайн Радио и TV
New Generators
GSM
За контакти
Online Камера
Бисери
Картинки
Музика
Видео
Забавления
Картички
Еротични
ТОРЕНТИ
Новини
Winmap Skins
Българска Музика
Знаете ли, че ... ?
Енциклопедии
ТЕСТОВЕ
Вицове
Kарикатури
Новини
Невъзможното е възможно?
Анимации
Пътешествие
Календар
Он-лайн игри
Xороскоп
Английско-Български Речник
Анкети
Клипове
Download-Софтуер


SMS i ICQ Кога ще умрете Реклама УСЛУГИ Субтитри Чат Новини

Download-Софтуер / Тегли програми

Тегли програми
31.01.07 20:35

Автор:K-9
Тегли програми
Вземи в gLOG

Alcohol 120% е CD/DVD софтуер за емулация и запис позволяващ на потребителите да правят пълни копия на своите CD и DVD колекции. С помощта на програмата можете да направите image на CD/DVD, който да бъде стартиран от виртуалния диск направен с Alcohol 120%.

Свали: Alcohol 120% 1.9.5.4212


Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo.Freeware

Свали: Gizmo 2.0.0.176


AutoHotkey е безплатна програма с помощта на която можете да зададете клавиши за бърз достъп до отделни приложения от вашата клавиатура. Продуктът е колкото лесен за използване, толкова и мощен. Използва елементарен, но могъщ hotkey скриптов език за Windows, който поддържа едновременно придаване нови функции на клавиатура, мишка, джойстик.

Свали: AutoHotkey 1.0.44.07


Можете да защитите с парола работния екран, да забраните достъпа до определени от вас файлове и директории.

Свали: WinLock 4.45


VueScan е софтуер за сканиране, който е орентиран както за обикновени потребители, така и за професионалисти. Програмката подържа над 100 плоски скенера и raw файлове от 109 цифрови камери. Освен за Mac OS X и Windows има версия работеща и на Linux. VueScan автоматично изравнява цветовия баланс, като спестява допълнителната обработка по късно във Photoshop.

Свали: VueScan 8.3.53WinRAR e мощна архивираща програма. Тя може да запази вашата инфромация или да намали размера на е-мейл атачмантите, декомпресира RAR, ZIP и други фаилове, свалени от Internet. WinRAR "пакетира" вашите фаилове в RAR и ZIP формат.

Свали: WinRAR 3.60 Beta 5


Малък, многофункциoнален ICQ клиент.

Свали:
QIP 2005 Build 7940


InstantGet разделя теглените файлове на до 10 сегмента и тегли от всичките едновременно, което увеличава скоростта от 100 до 500%. Търси по огледални сайтове и преценява по-добрата скорост. Теглените файлове лесно се разделят в групи, които можете и сами да създавате, което ги прави прегледни и лесни за откриване.

Свали: InstantGet 2.02


 

Super Utilities представлява колекция от инструменти за поправка, ускоряване, поддръжка и защита на вашето PC. Super Utilities е интегриран пакет от програми, способни да ускорят системната производителност за няколко минути.

Свали: Super Utilities 6.35


µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на torrent-и.

Свали: µTorrent 1.5.1 Build 464 Beta


Излезе нова версия на плейър за флаш-анимации.

Свали: Macromedia Flash Player 9.0.7.0 Beta


Mp3tag е лесна за използване програма, която ви позволява да редактирате ID3 тагове, OGG коментари (на mp3 и ogg vorbis файловете). Има възможност за преименуване на файловете спрямо информацията от ID3 таговете, импортиране/експортиране на тагове, създаване на плейлисти и др.

Свали: Mp3tag 2.36b


Password Manager XP ви помага да подредите и съхраните паролите си в каталог с отделни бази данни. Всяка база данни има парола.

Свали: Password Manager XP 2.2.344 Beta


Скрива вашият IP адрес.Hide IP Platinum автоматично ще намери работещ прокси – сървър и ще го назначи за използване във вашата система. Главните положителни качества на програмата са нейния малък размер и много простото управление.

Свали: Hide IP Platinum 2.81


RapGet програма за сваляне от сървъри.RapGet може да тегли файл след файл докато вие се занимавате с нещо друго.Ето и някои от сърварите rapidshare.de,megaupload.com,webfile.ru,file2share.biz,rapidupload.com и др.

Свали: RapGet 1.10


Opera 9.0 е един от най-добрите и сигурни броузъри, които са създавани до сега, той се отличава с ефектния си интерфейс, но това не е единственето му положително качество. Браузъра поддържа много добра скорост на разглеждане на страници, както и високо ниво на сигурност. Ако искате просто го пробвайте, сигурен съм, че ще ви хареса!

Свали: Opera 9.0 Build 8501 Final


TweakNow RegCleaner - безплатна програма за бързо и качествено почистване на регистрите на Windows. Продуктът създава резервни копия, сканира секциите, с папките на програмите, шрифтове, help, на автостартиращите се заедно с Windows-a програми, за де-инсталиране. Доста бързо обикаля цялата регистратура и изважда неупотребяваните редове, използвайки комплексен алгоритъм идентифицира всеки от тях, автоматично създава backup файл преди изтриване.

Свали: TweakNow RegCleaner Professional 2.9.2

Skype 2.0.0.105

Skype е програма за PC2PC разговори през интернет. Основава се на P2P-трансфера на данни, като по този начин не е необходима постоянна връзка със сървър, както е при добре познатите ни месинджъри. Не накъсва, няма ехо, има изключително приятен и интуитивен интерфейс. Разполага с multilanguage support. Промените можете да прочетете тук. Лиценз: Freeware.

Download:
Skype 2.0.0.105

Opera 9.0 Build 8414 Beta

Сърфирайте в Интернет по-сигурно, по-бързо и по най-лесния начин. Най-пълнофункционалният и мощен Интернет-инструмент, Opera, включва Рop-Up блокиране, табово браузване, интегрирано търсене и допълнителни функции като вградена e-mail програма, RSS новини и IRC чат. Само с няколко кликвания на мишката имате възможност да настроите външния вид на Opera според нуждите си. Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира bookmark-ите, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър. Лиценз: Freeware.

Download:
Opera 9.0 Build 8414 Beta

ICQ 5.1 Build 2575


Нова версия на най-популярния IM (инстант месинджър) - ICQ. Лиценз: Adware.
Download:
ICQ 5.1 Build 2575

FlashGet 1.72


FlashGet (JetCar) разделя теглените файлове на до 10 сегмента и тегли от всичките едновременно, което увеличава скоростта от 100 до 500%. Търси по огледални сайтове и преценява по-добрата скорост. Теглените файлове лесно се разделят в групи, които можете и сами да създавате, което ги прави прегледни и лесни за откриване. Има функции за Dial-up, Shutdown, за случаите, когато не сте около компютъра. Има възможност за интерфейс на български. Лиценз: Adware.

Промени в тази версия:
* Context menu add to Opera 8.x and FireFox1.x
* some fine changes
* bug fixed

Download:
FlashGet 1.72

DC++ 0.69

Излезе нова версия на популярния p2p клиент DC++. Това е клиент за Direct Connect протокола, писан на С++. Чрез него можете лесно да преглеждате и сваляте споделените файлове, както и да търсите във файловете на всички потребители в сървъра. Чата наподобява IRC/mIRC и може да се каже, че софтуерът прилича на обединение на eMule/KaZaA и mIRC. Лиценз: Open Source.

Download:
DC++ 0.69

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6.0.0.299 Final

Съдържа в себе си няколко модула, чрез които защитава компютъра от различни видове вируси, както и повишава сигурността от атаки на непознати вируси. Програмата надали се нуждае от по-подробно представяне. Лиценз: Shareware.

Mozilla Thunderbird 1.5.0.4

Thunderbird e чудесен пощенски клиент, който е много по-сигурен от Outlook Express. След като се отдели от браузъра,сега Thunderbird е самостоятелна програма и може да се използва даже ако не използвате Mozilla. Лиценз: Open-Source.


Download:
Mozilla Thunderbird 1.5.0.4 за Windows | BG Mirror (6.03 MB)
Download:
Mozilla Thunderbird 1.5.0.4 за Linux | BG Mirror (10.1 MB)
Download:
Mozilla Thunderbird 1.5.0.4 за MacOS

Macromedia Flash Player 9.0.2.0 Beta

Излезе нова версия на добре познатия плейър за флаш-анимации.


Download:
Macromedia Flash Player 9.0.2.0 Beta за Firefox & Opera | BG Mirror (1.28 MB)
Download:
Macromedia Flash Player 9.0.2.0 Beta за Internet Explorer
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1059